TV Online Live

watch RTK online Live
Recorded News and sometimes live news.
If you cannot watch RTK Online, please visit the Help page or go to the official site.

Comment This Online TV


Kuu Kafeneja Kameja Niss Kuukuuuuuuu
Posted on 2013-02-25 12:14:16 by Gadimalija
Julumt rtk jeni shembullor vetum vazhdoni keshtu
Posted on 2012-05-14 11:14:44 by zija
kjo rtk asht sikur se rts e serbis bre motrat ja qifsha
Posted on 2012-05-05 05:13:30 by man utd
Enter herepush
Posted on 2012-04-13 15:11:37 by kari
ju pershendes te gjitheve
Posted on 2012-04-06 09:33:39 by dreqi
qine nanen e juve
Posted on 2012-02-11 02:31:26 by shabani
oj rtk qitni ma shpesh kengtar te ri ne emision e sidomos qitni gjakovar se gjk u kon dhe ast djepi i muzikes shqipe per gjith shqiptarin
Posted on 2012-02-09 09:55:49 by muli gjk
serbia kapercen ahahhaha
Posted on 2012-01-23 11:19:57 by albin kurti
edhe njo ju lutem shqiptar ku do qe jeni mos e shgenjeni rtk ; 21 dhe ktv se jan kanalla me te shikuar nga ne ... me respekt
Posted on 2012-01-02 12:23:33 by gjilani
urime gjithve shqiptarve festen e viti te ri ju deshiroj gjitha te mira ne ket jet e suksese.......
Posted on 2012-01-02 12:19:10 by gjilani
Ata te Cilet fyejn emisionet shqiptare, jan armiqt tan me emra dhe e-mail te rreme shqip. ju lutem shqiptar te nderuar mos lejoni tju manipolojn. RRNOFSHIN GJITH SHQIPTARET KUDO QE JAN DHE AMERICA E MADHE. DHE SHPRESOJ SE SHPEJT DO TE BASHKOHEN TROJET TONA. URRIME VITI I RI 2012, NEW YORK, USA
Posted on 2011-12-31 15:15:39 by MEGGI
o shikus katunar a nuk poju vjen keq per kto se shka po shkruni ose deshironi SERBISHT me shiku ?
Posted on 2011-11-20 10:49:36 by MITROVICA
shkoni more n'lesh RTK dhe 21
Posted on 2011-11-12 03:44:04 by rama
Happy Sad Cool Smug Confused Sleep
  • Name